Svevia – Kategoriinköpare

”De senaste årens händelser med krig, pandemi och båtar på tvären har lyft inköpsfunktionen hos oss och alla andra företag i sektorn. Vår roll har blivit tydligare och vår kompetens uppskattas på ett helt annat vis.” Så beskriver Karl Kloste, koncerninköpschef på Svevia, sin och kollegornas roll idag.

Veidekke – Kategoriansvarig

”Jag vet att Coreco sitter på en helt unik kunskap om strategiskt inköp. Dessutom har de ett omfattande kontaktnät som sträcker sig från leverantörer till fastighetsägare”. Detta var en av anledningarna till att Johanna Malkan Nyberg CPO på Veidekke ASA valde oss som partner i rekrytering av ny kategoriansvarig till koncernens inköpsavdelning.

Moby – Inköpsansvarig

Moby bygger framtidens hem. Idag.
Genom att bygga med industriella metoder kan Moby utmana i den annars så traditionella byggbranschen. Moby har helt enkelt tagit husbyggandet till en helt ny nivå. När bolaget hade behov av en ny inköpsansvarig fick vi på Coreco förtroendet att sköta rekryteringen.

SKB – Inköpschef

Tänk dig en roll där du som inköpschef skall vara med och projektera, handla upp och bygga något som aldrig tidigare byggts – en konstruktion och ett system som dessutom skall fungera i 100 000 år. Förtroendet att rekrytera denna tjänst fick vi av SKB.

Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Detta är en vision som vi på Coreco gärna ställer oss bakom.

Rekrytering

Rekrytering är en komplex process som handlar om att attrahera rätt människor för att kunna göra ett urval av kvalificerade kandidater. Vi har stor respekt för att detta är en uppgift som tar mycket tid och resurser i anspråk.