Rekrytering

Rekrytering är en komplex process som handlar om att attrahera rätt människor för att kunna göra ett urval av kvalificerade kandidater. Vi har stor respekt för att detta är en uppgift som tar mycket tid och resurser i anspråk.

Som affärs- och inköpskonsulter med fullt fokus på bygg- och fastighetssektorn träffar vi många duktiga människor över hela landet med gedigen branschkunskap. Genom alla dessa möten har vi samlat på oss många kontakter. Redan från starten har vi jobbat med att handplocka och matcha behov med talang och erbjuda rekryteringar som en del i vårt erbjudande, sedan dess har vi genomför ett 50-tal rekryteringar.

Behöver du stärka upp din inköpsorganisation så kanske vi redan har rätt person i vårt kontaktnät. Vi förstår din affär och dina behov och kan leverera kvalificerade kandidater med rätt profil. Därutöver har vi en definierad och beprövad process där vi tillsammans tar oss till målet.

Genom vårt stora nätverk träffar vi intressanta människor som vill utvecklas i sin karriär så är du i behov av andra tjänster än det som vi listar ovan kanske vi har personen i vår kandidatbas.

Vi rekryterar till bland annat följande roller:
Projektinköpare
Entreprenadupphandlare
Strategisk inköpare
Kategorichef
Kategoriinköpare
Inköpscontroller
Byggekonom
Kontraktsansvarig
Inköpschef
Projektutvecklare

Kontakta oss

Andreas Ingemarsson

Andreas Ingemarsson

Konsult - Rådgivning - Rekrytering

Refferensuppdrag

Boka möte