VÅRT ERBJUDANDE

Vi utgår från kundens behov och erbjuder beställare inom fastighet, infrastruktur, industri, energi och bygg- och anläggning skräddarsydda tjänster som skapar effektiva leverantörskedjor och främjar goda affärer. Med hjälp av våra erfarna konsulter och i tät dialog med kunden guidar vi i hela processen, från start till mål.

KONSULTER

Corecos erfarna konsulter har stor bredd inom inköp, upphandling, byggekonomi, projektledning och partnering. De flesta konsulterna har en bakgrund från någon av de stora byggbolagen. Alltid med fokus på den goda affären.

Genom att anlita en konsult från oss får du tillgång till hela Corecos leverantörsnätverk och ett stort antal konsulter med olika kompetensområden. Vi jobbar som ett komplement till er befintliga organisation eller som en extern avdelning där vi kan sätta ihop ett lag med alla funktioner och kompetenser som krävs.

Kontakta Sandra Hansson om du vill veta mer.

Corecos konsulter kan anta många olika roller baserat på ert specifika behov. Många av konsulterna har erfarenhet från flera olika områden och tillsammans skräddarsyr vi en uppdragsbeskrivning för er.

  • Projektinköpare
  • Entreprenadupphandlare
  • Strategisk inköpare
  • Kategorichef
  • Kategoriinköpare
  • Inköpscontroller
  • Byggekonom
  • Kontraktsansvarig
  • Inköpschef
  • Projekt-/Programchef
 

RÅDGIVNING

Med oss får ni goda råd om hur ni kan utveckla ert fastighetsbestånd. Tillsammans genomför vi affärs- och handlingsplaner relaterat till dina investeringar i nyproduktion och uppgradering i befintligt bestånd.

Vi har gedigen erfarenhet av att tillsammans med våra uppdragsgivare genomlysa och analysera hela portföljer och investeringsplaner för att identifiera och kalkylera värdeskapande projekt och planer. Tillsammans hittar vi värden som ger goda och långsiktiga affärer.

Kontakta Henrik Melkstam om du vill veta mer.

KONCEPT

När vi tycker att det saknas bra lösningar, eller när branschen reagerar för långsamt agerar vi. När erfarenheter och insikter paketeras till koncept kan vi tillsammans förenkla arbetet i vardagen och höja värdet på en investering.

Genom åren har vi genomfört många olika projekt där vi identifierat en potential att konceptualisera metodiken. Det ligger i vårt dna att utveckla branschen och vi är övertygade om att starka koncept är en bra väg. Idag kan vi bland annat erbjuda skräddarsydda successionsrenoveringar av lägenheter där allt du behöver göra är att låna ut nyckeln till oss.

Kontakta Ann Skörvald om du vill veta mer.

VERKTYG

En friktionsfri byggprocess utan slöseri kräver effektiva verktyg. Vi paketerar och erbjuder användarvänliga IT- lösningar som hjälper dig att förenkla din vardag. Som en konsekvens av detta har vi varit med och grundat Wirba med syfte att ta fram inköps- och projektekonomisystem för byggbranschen.

Förutom att ta fram egna verktyg och samarbeta med andra aktörer på marknaden samlar vi på oss och rekommenderar gärna andra verktyg. Allt för att vara en del av och bidra till att utveckla byggbranschen.

Kontakta Mikael Sjölund om du vill veta mer.

REKRYTERING

Behöver du stärka upp din inköpsorganisation så kanske vi redan har rätt person i vårt kontaktnät.
Vi har jobbat med rekrytering sedan bolaget grundades 2015 och har genomfört ett 50-tal rekryteringar sedan dess. Genom Corecos förståelse för ditt behov och stora kontaktnät kan vi garanterat leverera relevanta kandidater för just din organisation.

Kontakta Mikael Sjölund om du vill veta mer.

VILL DU VETA MER?